Smurflessen 3 t/m 6 jaar

Voor kinderen van 3 t/m 6 jaar zijn er speciale smurf lessen.
Kinderen leren spelenderwijs en ongedwongen met een pony om te gaan. Knuffelen, wandelen, poetsen en erop stappen alles mag en niets moet. 

Veiligheidshelm is verplicht, er zijn ook rijhelmen te leen.

De lessen duren 30 minuten en kosten € 10,- per les. (Lesgeld overmaken na reservering) De lessen zijn vrijblijvend, er zijn geen extra kosten aan verbonden of opzegtermijn.

* Indien er in de maand een officiële feestdag is dan is er die dag geen paard/pony rijden. Tijdens de zomervakantie is HCS 2 weken gesloten. Zie onze kalender op de website. 

Kinderen kunnen doorstromen naar de reguliere lessen vanaf 7 jaar of wanneer de rijvaardigheden voldoende zijn.

Lestijden: Iedere Zaterdag van 13.00-13.30 & 13.30-14.00 uur. (Tijdens kleine evenementen hebben wij de ruimte een extra smurfles in te plannen van 14.00-14.30 uur)

Aanmelden smurflessen 3 t/m 6 jaar:
We delen de kinderen op leeftijd en ervaring in (bij voldoende inschrijvingen) en geven daarom de lestijd waar uw kind op is ingedeeld op vrijdag door. Vooraf vragen wij het lesgeld over te maken. Het verschuldigde lesgeld moet uiterlijk op donderdag avond voor 18.00 uur zijn overgemaakt, anders vervalt de reservering. Vergeet dit dus niet om teleurstellingen te voorkomen. Na bevestiging van ons is de les gereserveerd. Lees eerst de voorwaarden op deze pagina goed door. 

Er kan maar voor 1 smurfles per keer aangemeld worden om iedereen een kans te geven deel te nemen.

Aankomst: Ongeveer 10 minuten voor tijd wachten voor rijbaan 3. Rijhelmen en haarnetjes liggen klaar bij de rijbaan. Deelnemer kan alleen deelnemen als de begeleider (14+) meeloop en de pony durft vast te houden.

Tip begeleider: Trek stevige schoenen en kleding aan die vies mogen worden.

Tip deelnemer: Trek een broek aan met weinig naden bijvoorbeeld een legging of joggingbroek (spijkerbroek gaat schuren). Bovenkleding aansluitend, mag niet fladderen, het beste is gewoon een T-shirt of sweater. Als het erg koud is kan je een kort jack  aantrekken. Laat je jack tijdens het rijden niet openhangen, want losse flapperende delen kunnen je pony onrustig maken. Bedankt voor uw medewerking team HCS. 
23 September 2023 VOL !!!

Ervaring:
1e keer
Minder dan 10 smurflessen
Meer dan 10 smurflessen

info@hcsimonshaven.nl         Adres: Schuddebeursedijk 2   3212 LT   Simonshaven