AANMELDEN VOOR KINDEREN EN VOLWASSENEN MET RIJERVARING:

Voor alle  ruiters en amazones met ervaring starten wij met een individuele les van een half uur om goed te kunnen beoordelen op welk niveau u kan instromen in de groepslessen.

Cap kunt u bij ons lenen!

De kennismakingsles kost €20,- .

Als u zich,of uw kind, wilt opgeven dan kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier hieronder. Onze instructie neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.


                                

Aanmelden met ervaring:

De eerste les


U gaat paardrijden en gelijk heeft u! Het is een fijne en boeiende sport die in ons land door meer dan een half miljoen mensen wordt bedreven. Onze manege vindt veilig en verantwoord paardrijden erg belangrijk. Daarom hebben wij voor een aantal belangrijke adviezen over uitrusting, lessen en regels op een rijtje gezet.

Zorg er voor dat u zich minimaal een half uur voor het begin van de les meldt in de kantine. Daar zullen ze u vertellen op welke pony/paard u mag gaan rijden. Soms staat uw paard of pony al voor u klaar. Wanneer dat niet zo is moet u rekening houden met de tijd die u nodig hebt om uw paard of pony onder toezicht en hulp van onze werknemers te poetsen en op te zadelen

Wat moet u aan als u gaat paardrijden?

*(rij)laarzen die de nodige bescherming bieden. Draag laarzen met gladde, doorlopende zolen en een hak (of jodhpur-laarsjes met chaps) en let op een goede pasvorm; Draag geen sportschoenen want daarmee kun je vast in de beugels komen te zitten.

*kleding die armen en benen zo goed mogelijk beschermt. De kleding moet wel voldoende ruim zitten maar mag niet met alle winden gaan meewaaien..

*draag een echte rijbroek. Heb je die nog niet dan kun je ook een andere broek aandoen. Let er wel op dat de broek geen dikke naden heeft aan de binnenkant van je benen want dat gaat schuren.

*veiligheidscap/ helm: het dragen van een veiligheidshelm (met CE markering) is verplicht (voor de eerste lessen hebben we er enkele te leen).

Op onze manege  algemene regels welke hangen op het prikbord en bij de rijbanen.

Indien u gezondheids problemen heeft dan is het goed dat de instructie hiervan op de hoogte is, zodat zij in geval van nood kunnen reageren.

info@hcsimonshaven.nl         Adres: Schuddebeursedijk 2   3212 LT   Simonshaven