R.V.Noblesse &  P.C.Noblesse

RIJVERENIGING NOBLESSE Is op 14 december 1994 opgericht en heeft sinds 1996 Hippisch Centrum Simonshaven als thuishaven. De vereniging is aangesloten bij de KNHS. De naam Noblesse, betekent vanuit het Frans, adel, adeldom, voornaamheid en waardigheid. Deze kenmerken zijn allemaal terug te vinden in onze nobele viervoeters en de vereniging vond de souplesse, elegantie en schoonheid van het paard dan ook een goed uitgangspunt als verenigingsnaam. De rijvereniging Noblesse bestaat uit de RV voor de paardenruiters en de PC voor de ponyclub.

Ons doel:
Rijvereniging Noblesse heeft als doel; de liefde en de kennis van het paard te bevorderen en daarbij het beoefenen van de paardensport in verenigingsverband mogelijk te maken.

Accommodatie:
RV Noblesse heeft als "thuishaven" Hippisch Centrum Simonshaven. Hier hebben wij tijdens wedstrijden, de beschikking over een 30 x 80m en een 20 x 40m binnenrijbaan.
Samen met de goede parkeergelegenheid, de uitmuntende geluidsinstallatie en uitstekende catering, is dit voor RV Noblesse een prima accommodatie.

Lid worden van RV Noblesse:
Onze rijvereniging is voor pony én paardenruiters. Als lid van de vereniging mag je meedoen aan alle KNHS wedstrijden. Lidmaatschap kosten per jaar is €60,-. Als je lid wilt worden van onze rijvereniging, of nog vragen hebt, kun je mailen naar wedstrijden@hcsimonshaven.nl 

Als je (wat wij ons niet voor kunnen stellen) het lidmaatschap van de vereniging wil beëindigen moet dat, schriftelijk of per mail, uiterlijk 30 november bij de secretaris bekend zijn. Anders wordt het lidmaatschap stilzwijgend met 1 jaar verlengd.

info@hcsimonshaven.nl         Adres: Schuddebeursedijk 2   3212 LT   Simonshaven