R.V.Noblesse

RIJVERENIGING NOBLESSE

Is op 14 december 1994 opgericht en heeft sinds 1996 Hippisch Centrum Simonshaven als thuishaven. De vereniging is aangesloten bij de KNHS. De naam Noblesse, betekent vanuit het Frans, adel, adeldom, voornaamheid en waardigheid. Deze kenmerken zijn allemaal terug te vinden in onze nobele viervoeters en de vereniging vond de souplesse, elegantie en schoonheid van het paard dan ook een goed uitgangspunt als verenigingsnaam. De rijvereniging Noblesse bestaat uit de RV voor de paardenruiters en de PC voor de ponyclub.

Ons doel:
Rijvereniging Noblesse heeft als doel; de liefde en de kennis van het paard te bevorderen en daarbij het beoefenen van de paardensport in verenigingsverband mogelijk te maken.

Onze activiteiten:
De vereniging organiseert KNHS dressuur en springwedstrijden, onderlinge oefenproeven en oefenparcours. Verder is er een zeer actieve activiteitencommissie, die gedurende het hele jaar van alles organiseert. Sinds 2002 organiseren wij, in samenwerking met HC Simonshaven, een jaarlijks terugkerende Pas de Deux / Kür op Muziek. Er is altwijd wel wat te beleven.

Accommodatie:
RV Noblesse heeft als "thuishaven" Hippisch Centrum Simonshaven. Hier hebben wij tijdens wedstrijden, de beschikking over een 30 x 80m en een 20 x 40m binnenrijbaan.
Samen met de goede parkeergelegenheid, de uitmuntende geluidsinstallatie en uitstekende catering, is dit voor RV Noblesse een prima accommodatie.

0181-453197 Ons adres Schuddebeursedijk 2 3212 LT Simonshaven

info@hcsimonshaven.nl