Poets- en opzadelcursus door de Young Leaders. Groepsindeling en tijden Zaterdag 6 november 2021.
Let op!!! Controleer op de dag zelf de website, zodat u op de hoogte bent van de laatste update van de Corona maatregelen.

Wie zijn wij?
De Young Leaders zijn elke zaterdag op HCS te vinden en zijn te herkennen aan een HCS-bodywarmer. Wij leren hier dat er heel veel komt kijken bij de verzorging van de paarden en pony’s. Bijvoorbeeld alles over de omgang, veiligheid, het voer, de gezondheid, het netjes houden van de stallen en het terrein, de zadels en hoofdstellen en hoe je deze goed moet onderhouden. Ook hebben wij een ponypoets-badge behaald. Kom je ons tegen op de manege? Dan kan je ons altijd om hulp vragen.

Voor wie?
Wil je binnenkort je poets- en opzadeldiploma behalen en wil je hier graag nog een keer voor oefenen? Ben je even vergeten hoe de riempjes van het hoofdstel ook alweer vastgemaakt moeten worden? Dan is deze cursus iets voor jou!

Wat gaan we doen?
Je wordt door de Young Leaders begeleid bij het omdoen van een halster, het maken van een paardenknoop, poetsen, hoeven krabben en opzadelen. Een ideaal moment om nog eens te oefenen en al je vragen te stellen!

0181-453197 Ons adres Schuddebeursedijk 2 3212 LT Simonshaven

info@hcsimonshaven.nl