Smurflessen 

Lestijden:  Iedere zaterdag van 

14.00 tot 14.30 uur                

Voor peuters en kleuters t/m 5 jaar zijn er speciale smurf lessen.
Kinderen leren spelenderwijs en ongedwongen met een pony om te gaan. Knuffelen, wandelen, poetsen en erop stappen alles mag en niets moet.

Voor deze lessen hebben wij speciale pony’s beschikbaar die niet te groot zijn en daardoor zeer geschikt voor de allerkleinsten.

Veiligheidshelm is verplicht, er zijn ook rijhelmen te leen.

De lessen duren 30 minuten en kosten € 10,- per les. (Lesgeld overmaken na reservering) De lessen zijn vrijblijvend, er zijn geen extra kosten aan verbonden of opzegtermijn.

* Indien er in de maand een officiële feestdag is dan is er die dag geen paard/pony rijden. Tijdens de zomervakantie is HCS 2 weken gesloten. Zie onze kalender op de website.

Kinderen kunnen doorstromen naar de reguliere lessen vanaf 6 jaar of wanneer de rijvaardigheden voldoende zijn.

Aanmelden smurflessen t/m 5 jaar:

Na bevestiging van ons is de les gereserveerd en geven wij de lestijd waar uw kind op is ingedeeld door. Vooraf vragen wij het lesgeld over te maken. Het verschuldigde lesgeld moet uiterlijk op donderdag avond voor 18.00 uur zijn overgemaakt, anders vervalt de reservering. Vergeet dit dus niet om teleurstellingen te voorkomen. Lees eerst de voorwaarden op deze pagina goed door. 

- Deelnemer kan alleen deelnemen als de begeleider meeloop en de pony durft vast te houden. (Begeleider minimaal 14 jaar)
- Aankomst: wachten voor rijbaan 3, let op 1,5 meter afstand van elkaar.
- Rijhelmen en haarnetjes liggen klaar bij de rijbaan.

Maandag 25 Juli t/m Zondag 7 Augustus 2022: Geen smurf lessen, HCS is gesloten. ZOMER STOP onze paarden en pony's hebben 2 weken vakantie!!! Op maandag 8 Augustus 2022 starten de lessen weer.

Er kan maar voor 1 smurfles per keer aangemeld worden om iedereen een kans te geven deel te nemen.

0181-453197 Ons adres Schuddebeursedijk 2 3212 LT Simonshaven

info@hcsimonshaven.nl