Startcursus

GRATIS KENNINGSMAKINGS MIDDAG PAARDRIJDEN
Wilt u als volwassenen of uw kind graag gaan paardrijden, maar twijfelt u nog om de eerste stap te zetten, dan bieden wij u een gratis kenningsmakings middag paardrijden aan!!! We beginnen met een rondleiding over het terrein van Hippisch Centrum Simonshaven en u krijgt uitleg over de mogelijkheden van de te volgen lessen. Er is de gelegenheid om vragen te stellen en met de paarden en pony’s kennis te maken en natuurlijk indien u dit wil een rondje te rijden!!! Als u zich op deze middag inschrijft voor de startcursus, zijn er leuke kortingen!!!! Voor datums zie onze kalender!!! Als u zich,of uw kind, wilt opgeven dan kunt u een email sturen info@hcsimonshaven.nl

STARTCURSUS VOOR BEGINNERS EN VOLWASSENEN:
Voor alle beginnende ruiters en amazones is er de mogelijkheid om het paard/pony rijden op een goede,snelle en verantwoorde manier te leren. Dit gebeurd in kleine groepjes van 4 of 5 ruiters per les.
Een start cursus bestaat uit 5 lessen waarin de grondbeginselen van het verzorgen,op en afzadelen en natuurlijk het pony/paardrijden worden geleerd. De cursus wordt elke week op een van tevoren afgesproken tijd gegeven. Cap of rijlaarzen kunt u bij ons lenen! De kosten van de startcursus zijn € 50,- per 5 lessen, het is niet mogelijk gemiste lessen in te halen.
Indien in de startcursus voldoende vorderingen zijn gemaakt kan men daarna doorstromen naar de groepslessen, dan pas krijgt u een vast maandelijks abonnement, zodat er tijdens de startcursus geen extra kosten zijn! Als u zich,of uw kind, wilt opgeven dan kunt u een email sturen met daarin uw telefoonnummer zodat onze instructie contact met u kan opnemen om een afspraak te maken.
info@hcsimonshaven.nl

0181-453197 Ons adres Schuddebeursedijk 2 3212 LT Simonshaven

info@hcsimonshaven.nl